Kokki, K-Citymarket Espoo Sello
Kokki

Innostutko kaupasta ja uusista haasteista? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa kokkia K-Citymarket Sellon kotikeittiöön Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti kaupan take away annoksista, salaateista, täytetyistä leivistä, jälkiruoista ja catering tilauksista. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta [täytä tehtävän vaatimusten mukaisesti]:
- kokemusta keittiötyöstä ja osaat toimia muiden kanssa
- toimintakykyä kovankin paineen alla sesongin ollessa kuumimmillaan
- organisointikykyä annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaisesti
- kykyä itsenäiseen työhön ja toimimiseen asiakaspalvelussa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- työtä aamuvuorossa viitenä päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin
- olla mukana kaupan ruokapalvelun kehittämisessä ja toteuttamisessa
- mahdollisuutta kulkea etujoukoissa ruokamaailman kehittyessä


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Kiiskinen, puh 050-1803.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.12.2018 mennessä sähköspostitse: esa.kiiskinen@citymarket.fi

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin