Tukkutyöntekijä K-ryhmään Tampereen tukkuun
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme Kespro Tampereen tukkuun kahta osa-aikaista tukkutyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2019 -30.6.2019, varusmiespalveluksen sijaisuus. Työaika 7,5 h/vko.

Haluamme innostuneen tukkutyöntekijän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Kespro Tampereen tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain muutaman km päässä Tampereen keskustasta.

Sinun paikkasi
Työskentelet Kespron Tampereen tukussa kuormanpurku-, kassa- sekä keräilytehtävissä.

Olet palveluhenkinen, reipas, oma-aloitteinen ja vastuullinen tyyppi. Arvostamme positiivista mieltä, täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä sekä toisten ihmisten kunnioitusta. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja vuorotyö sopivat sinulle.
Lisäksi edellytämme tukkutyökokemusta, 18 vuoden ikää sekä työskentelyä aamu-, päivä- ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin.

Eduksi katsomme hygieniapassin, trukkikortin ja myös kaupan-, ravintola- ja logistiikka-alan kokemuksen.

Meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen työn
- ison talon edut
- mukavan työympäristön

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 21.12.2018 mennessä oheisen Hae! – painikkeen/ hakulinkin kautta.

Kerro hakemuksessasi monipuolisesti itsestäsi sekä omasta osaamisestasi.

Tarkkailethan sähköpostiasi, koska olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessin edetessä.

Valinta suoritetaan heti oikean henkilön löydyttyä. Kaikki tiedustelut vain sähköpostilla osoitteeseen kespro.nt.tampere@kesko.fi, aiheena tukkutyöntekijä.

Työnhaku vain linkin kautta. Sähköpostilla tai postitse tulleita työhakemuksia tai alle 18 vuotiaiden hakemuksia emme huomioi.
 
 
 
Takaisin Hae tästä