Palvelutiskimyyjiä (10-30h/vko) K-Supermarket Lähde, Nurmijärvi
Palvelutiskimyyjiä (10-30h/vko) K-Supermarket Lähde, Nurmijärvi

Haemme nyt uuteen kauppaamme herkkutorillemme iloisia ja positiivisia asiakaspalvelijoita, jotka haluavat olla mukana luomassa alueen parasta ruokakauppaa.

Pääset yhdessä tiimisi kanssa työskentelemään uudessa modernissa työympäristössä. Sinulla ei tarvitse olla vuosikausien kokemusta ruokakaupasta (toki kokemus on ehdottomasti plussaa), tärkeää on positiivinen ja iloinen asenne. Toivomme kuitenkin, että sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja iso etu on, jos hallitset jo K-ryhmän sähköisiä kassa- ja tilausjärjestelmiä.

Olet hyvä tyyppi ja sinulla on aito halu ja kyky hurmata asiakkaasi. Hallitset erinomaisesti suomen kielen. Olet luotettava, ahkera ja oma-aloitteinen ja tartut toimeen. Pidät pöhinästä ja olet parhaimmillasi pienen paineen alla. Ajattelet aina tiimisi parasta ja olet valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Palvelutiskimyyjä (10-30h/vko) tehtäväkuva:
* asiakaspalvelu
* kala- ja lihaosaaminen (tarvittaessa perehdytys)
* aamu- ja/tai iltavuoro
* ruoka/ravintolataustakokemus plussaa (esim. kokki)

Koulutamme sinut tarvittaessa tehtävään. Palkkaus on tes tai sopimuksen mukaan kokemuksestasi riippuen. Työ voi olla joustavasti ilta-, aamu- ja viikonloppuvuoroja tilanteesi mukaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja palkitsevan työympäristön, mukavat työkaverit, kannustavan ilmapiirin, perehdytyksen, reilut talon edut sekä koko työyhteisön tuen. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttautua todelliseksi kaupan alan ammattilaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen infolahde@k-supermarket.fi viimeistään 18.11. Laita hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Huomaathan että täytämme tehtävän heti, kun sopivia henkilöitä löytyy, joten toimithan ripeästi.
Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Tervetuloa meille töihin!

Kauppiaat Jani ja Niina, KSM Lähde
 
 
 
Takaisin