Myyjä (30 h/vko) K-Citymarket Espoo Sello
Myyjä 30 h/vko

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja haluaisitko olla kaupan alan tulevaisuuden tekijä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä pääset maailman vastuullisimman kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostunutta myyjää vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Espoo Sellossa ylittää asiakkaidemme odotukset.
Myyjänä toimit K-Citymarketin moniosaajana. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti työskentely käyttötavaraosastolla, lisäksi saatat työskennellä myös kassaosastolla. Tehtävä sisältää asiakaspalvelua, aktiivista myyntityötä, esillepanojen rakentamista, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistamista sekä kaupan muita töitä.

Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että kaupassa on kiva käydä ja että asiakas ja laatu ohjaavat kaikkea tekemistä kaupassa.

Jokainen myyjä toimii tehtävässään ketjun pelisääntöjen ja menetelmien mukaisesti yhdessä koko kaupan tiimin kanssa. Omasta vastuualueesta huolimatta kyseessä on tiimityö, jolla saavutetaan paras asiakastyytyväisyys, myynti, tulos ja toiminnan sujuvuus.

Odotamme sinulta:
- Iloista ja persoonallista asiakaspalveluasennetta
- Aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- Positiivista ja reipasta mieltä & työskentelyotetta
- Työtä pelkäämätöntä, oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- Vastuunottokykyä
- Suomen kielitaitoa
- Vähintään 18-vuoden ikää

Kokemus kaupan alasta sekä käyttötavaraosaston tuntemus ja koulutus kaupan alasta on plussaa.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- Ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- Mahdollisuuden monipuolisiin päällikkö- ja esimiesvalmennusohjelmiin
- Hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.
Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tavaratalojohtaja Matti Alilonttinen, matti.alilonttinen@citymarket.fi.
Lähetä hakemuksesi 18.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------

K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa
 
 
 
Takaisin Hae tästä