Maito-osaston ja pakasteosaston vastaava K-Supermarket Karuselli Kerava
Maito-osaston ja pakasteosaston vastaava (37,5 h/vko) K-Supermarket Karuselliin

Olemme juuri avanneet uuden herkullisen K-Supermarketimme kauppakeskus Karusellissa Keravalla. Haluamme tuoda alueelle erinomaista ruokaosaamista, laatua ja loistavaa asiakaspalvelua. Aiomme olla näkyvästi esillä Keravan kyläyhteisössä suosien lähi- ja pientuottajia ja tekemällä asioita uudella ja erilaisella tavalla. Positiivinen asenne ja luottamus ovat lähtökohtana kaikessa mitä teemme, sillä uskomme sen saavan aikaan parhaan lopputuloksen ja näkyvän myös työyhteisön viihtyvyydessä.

Haemme nyt:

Maito- ja pakasteosaston vastaavaa (37,5 h/vko)

Odotamme, että sinulle on jo karttunut kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme, että nautit tiimityöstä ja haluat olla aktiivisesti mukana kehittämässä kauppamme toimintaa. Meillä pääsee vaikuttamaan omaan työhön ja annamme mielellämme työntekijöillemme vastuuta. Pidämme työntekijöidemme ammattitaitoa erittäin tärkeänä ja olemmekin valmiita panostamaan siihen tarjoamalla muun muassa koulutusta (esimerkkinä mahdollisuus suorittaa Esimiehen erikoisammattitutkinto).

Arvostamme suuresti työntekijän omaa kiinnostusta ruokaan ja alan ajankohtaisiin tapahtumiin. Kiinnostus esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja sen sisällöntuotantoon on hakijalle iso etu.

Haluatko osaksi energistä ja innostunutta työporukkaamme? Tule mukaan rakentamaan Keravan laadukkainta ruokakauppaa!

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 30.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info.kerava@k-supermarket.fi. Liitä mukaan mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot.

Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

kauppias Niklas Salminen
K-Supermarket Karuselli
Puh. 040 838 8426

Kauppakaari 10, 04200 Kerava

Annamme pyydettäessä rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen.
 
 
 
Takaisin