Leipäosaston vastaava (30-37,5 h/vko) K-Supermarket Lähde Rajamäki
Leipäosaston vastaava (30-37,5h/vko) K-Supermarket Lähteeseen Rajamäelle.

Haemme nyt syksyllä avattuun uuteen kauppaamme iloista ja positiivista tekijää leipäosastollemme. Haluatko olla mukana rakentamassa alueen parasta ruokakauppaa?

Uusi kauppamme on tavallista parempi ruokakauppa. Visiomme on olla asiakkaidemme arvostama kumppani. Haluamme tarjota alueen parasta palvelua ja ruokaosaamista, parhaita ja tuoreimpia raaka-aineita sekä huippuhyvää fiilistä – meillä kaupassakäynti on ideoita, elämyksiä ja hyvää ruokaa. Meille tärkeää on lähellä tuotettu laadukas suomalainen ruoka ja suosimme pien- ja lähituottajien raaka-aineita ja tuotteita valikoimissamme.

Mitä toivomme sinulta?
Olet jo kokenut kaupan alan ammattilainen ja hallitset K-ryhmän järjestelmiä kuten Sap-tilausjärjestelmän ja Qlick Sensen. Saat vapaat kädet toimia ja vastaat tuoreen leivän ja paistopisteen myynnin kannattavasta kehittämisestä ja asiakastyytyväisyydestä. Sinulla on jo kokemusta vastuullisista tehtävistä kaupassa. Osaat tulkita raportteja ja ymmärrät kannattavan toiminnan edellytykset. Sinulla on silmää ja osaat rakentaa näyttäviä esillepanoja ja sinulla on jo mahdollisesti verkostoja valmiina tavarantoimittajien kanssa. Apunasi on tarvittaessa kauppias, jonka kanssa pääset sparraamaan asioita.

Mitä tarjoamme sinulle?
Meillä saat rennon, rempseän ja palkitsevan työympäristön, mukavat työkaverit, kannustavan ilmapiirin, perehdytyksen, reilut talon edut sekä koko työyhteisön tuen. Meillä pääset näyttämään kyntesi ja halutessasi voit kouluttautua rautaiseksi kaupan alan ammattilaiseksi.

Tartu tilaisuuteen ja tule töihin moderniin ja iloiseen ruokakauppaan!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset kysymykset kauppias Janille osoitteeseen jani.pyorre@k-supermarket.fi. Laita hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Työt voivat alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on tes tai sopimuksen mukaan. Hakuaika tehtävään päättyy 18.11.2018. Huomaathan, että paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy, joten toimi ripeästi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Tervetuloa töihin lähikauppa Lähteeseen!
 
 
 
Takaisin