Huoltoneuvoja Porsche Center, Helsinki
HUOLTONEUVOJA PORSCHE CENTER HELSINKIIN

Oletko aidosti innostunut asiakkaiden odotusten ylittämisestä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen Huoltoneuvojan huolehtimaan siitä, että Porsche Center Helsinki ylittää asiakkaidemme odotukset. Haluat toimia tärkeänä osana Porsche Center Helsingin huollon tiimiä. Sinulla on joustava ja asiakaspalvelullinen palveluasenne, halua ja valmiuksia vaativaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvä paineensietokyky. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Hakijalta toivomme suoritettua autoalan tutkintoa (AMK), aiempaa työkokemusta huoltoneuvojan työtehtävistä, mielenkiintoa urheiluautoja kohtaan sekä hyvää englannin kielitaitoa. Saksan kielen osaaminen sekä AutoMaster -toiminnanohjausjärjestelmän aiempi käyttötaito luetaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa digitaaliset ja puhelimen välityksellä tapahtuvat huoltoneuvojan työtehtävät Porsche Center Helsingissä. Työskentelet yhdessä asiakkaiden ja Porsche Center Helsingin huollon henkilökunnan kanssa. Huolehdit, että autovalmistajan standardeja, suosituksia ja prosesseja noudetaan huollossa. Edustat Porsche AG:n jälleenmyyjäliikettä kaikilla toimillasi (Porsche Brand Ambassador).

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, saksan kielitaito lasketaan myös eduksi
- ajokorttia

Pääset kehittämään Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta ja erityisesti Porsche Center Helsingin automyynnin ja huollon palvelutasoa. Lisäksi pääset Porsche Center Helsingin omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön sekä K-ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tarjoamme sinulle:
- huipputason työvälineet
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän henkilökuntaedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 30.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Niko Udd, puh. 040 754 9583.

-----------

Palveleva Porsche Center

Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Ensimmäinen, Helsingissä sijaitseva Porsche Center -liikkeemme on saanut vuosien saatossa rinnalleen kaksi uutta toimipistettä: vuonna 2009 Tampereella vietettiin uuden Porsche Centerin avajaisia, ja sille teki seuraa vuonna 2013 Turkuun avattu toimipisteemme. Loppuvuodesta 2016 Oy AutoCarrera Ab on ollut osa K-ryhmää.

Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Suomen kolme Porsche Center -liikettämme työllistävät 36 autoalan osaajaa.

Omaa tarinaansa edustamamme merkin kiinnostavuudesta kertoo se, että vuodesta 1998 Suomeen rekisteröityjen Porschejen määrä on tuplaantunut, ja viime vuonna Suomessa rekisteröitiin enemmän Porscheja kuin koskaan aiemmin. Palvelemme teitä mielellämme teille sopivimmassa Porsche Centerissä: Helsingissä, Turussa tai Tampereella.
 
 
 
Takaisin Hae tästä