Varaosavastaava Porsche Center, Tampere
VARAOSAVASTAAVA PORSCHE CENTER TAMPEREELLE

Oletko aidosti innostunut asiakkaiden odotusten ylittämisestä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen varaosavastaavan huolehtimaan siitä, että Porsche Center Tampere ylittää asiakkaidemme odotukset. Haluat toimia tärkeänä osana Porsche Center Tampereen huollon tiimiä. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, lisäksi sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Hoidat työtehtäväsi tarkasti, ja sinulla on voimassa oleva ajokortti. Aiempi työkokemus premium-automerkkien parista tai esim. varaosamyyjän ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Tehtävässä tarvitset loogista ajattelukykyä järjestelmälliseen työtapaan, sekä kyvyn hallita oma-aloitteisesti varaosa-, lisävaruste- ja lifestyle -tuotteiden myyntiä ulkoisille ja sisäisille asiakkaille. Tarvitset myös kaupallista silmää varmistaaksesi tarvittavien tuotteiden saatavuuden silloin kun niitä tarvitaan. Sinulla on korkea motivaatio kehittyä spesialistiksi työtoimenkuvassasi sekä toiveena pitkä työura yrityksen palveluksessa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- ajokorttia

Pääset kehittämään Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta ja erityisesti Porsche Center Tampereen huollon palvelutasoa. Lisäksi pääset Porsche Center Tampereen omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön sekä K-ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tarjoamme sinulle:
- huipputason työvälineet
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän henkilökuntaedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Juha Kouhi, p. 040 6309991.

-----------
Palveleva Porsche Center

Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Ensimmäinen, Helsingissä sijaitseva Porsche Center -liikkeemme on saanut vuosien saatossa rinnalleen kaksi uutta toimipistettä: vuonna 2009 Tampereella vietettiin uuden Porsche Centerin avajaisia, ja sille teki seuraa vuonna 2013 Turkuun avattu toimipisteemme. Loppuvuodesta 2016 Oy AutoCarrera Ab on ollut osa K-ryhmää.

Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Suomen kolme Porsche Center -liikettämme työllistävät 36 autoalan osaajaa.

Omaa tarinaansa edustamamme merkin kiinnostavuudesta kertoo se, että vuodesta 1998 Suomeen rekisteröityjen Porschejen määrä on tuplaantunut, ja viime vuonna Suomessa rekisteröitiin enemmän Porscheja kuin koskaan aiemmin.
 
 
 
Takaisin Hae tästä