Myyntipäällikkö K-Caara Oy, Vantaa
K-Caara etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Myyntipäällikköä Volkswagen hyötyautojen myyntiin.

Tehtävässäsi vastaat K-Caara Airportin Volkswagen hyötyautojen myynnistä ja tavoitteista, toimit myyjien esimiehenä sekä tiiviissä yhteistyössä muiden K-Caaran toimipisteiden myyntipäälliköiden ja K-Auton auto-osaston kanssa. Johdat ja raportoit myynnin tilannetta autotalon johtajalle, sekä tuet myyjiä päivittäisessä työssään. Haet myös itse aktiivisesti uusia asiakkuuksia sekä ylläpidät olemassa olevia. Osallistut tehtävässäsi myös aktiivisesti K-Caara Airportin johtoryhmän toimintaan.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
- kokemusta tekniseltä tai konekaupan alalta vaativasta B2B kaupasta investointituotteiden osalta
- kokemusta esimiestehtävistä ja myynnin ohjaamisesta
- asiakaslähtöistä, tavoitteellista työskentelytapaa ja halua menestyä yhdessä oman tiimin kanssa
- positiivisuutta, hyvää asennetta ja taitoa työskennellä osana isompaa joukkoa

Aiempi kokemus autoalalta, kokemus esimiestehtävistä sekä englannin tai saksan kielen taito katsotaan tässä tehtävässä eduksi.

Autoala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa. Meiltä saat vahvan tuen työllesi sekä töitä yhden Suomen halutuimman automerkin parissa.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- konsernin laajan tuen ja henkilökuntaedut

K-ryhmän ja K-Caaran koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juha Pulliainen p. 050 3977 844.
Lähetä hakemuksesi 23.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.

www.k‐caara.fi
 
 
 
Takaisin Hae tästä