Rekry-koulutus Logistiikkatyöntekijä/myyjä K-Rauta Holma, Lahti
Me K-rauta Holmassa teemme rautakauppaa asenteella ja rakastamme iloisia ihmisiä! Tiedämme, että iloiset ihmiset saavat aikaan iloisia kokemuksia ja tavoitteemme on saada kaikki asiakkaamme hyvälle tuulelle. Haluamme asiakkaidemme saavan myymälässämme alueen parasta palvelua. Olemme savuton työympäristö.

LOGISTIIKAN TYÖNTEKIJÄ/MYYJÄ on Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston yhteistyössä Salpaus-palvelut Oy:n kanssa toteuttama koulutus henkilöille, jotka tähtäävät rautakaupan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Koulutus alkaa 7.1.2019 ja päättyy 29.5.2019 (100 päivää) - koulutuksessa ei ole lomajaksoja normaalien arkipyhien lisäksi!
Tavoitteena on tarjota RekryKoulutukseen valituille kokoaikainen tai osa-aikainen (30 h/vko) työsuhde suoritetun koulutuksen jälkeen.

Koulutuksen keskeisiä teoriasisältöjä (40 päivää) ovat;
- Rautakaupan asiakaspalvelun toteuttaminen
- Logistisien prosessien hallinta
- Salpaus rakentajakoulut
- Tavarantoimittajakoulutukset
- Kokonaisturvallisuus

Työssäoppiminen tapahtuu K-Rauta Holmassa, Kiitokatu 1, (60 päivää)

Tarkemmat koulutuksen sisällöt näet koulutusilmoituksesta nro 681422.

HUOM! Tähän koulutukseen kutsutaan vain työpaikkailmoituksen hakulinkin kautta hakeneet ja koulutukseen valituksi tulleet henkilöt.

Koulutukseen valinta tapahtuu hakemusten ja henkilökohtaisen haastattelun perusteella. Haastattelussa on mukana työnantajan, kouluttajan ja työhallinnon edustajat. Haastattelut pidetään joulukuun aikana Hämeen TE-toimiston tiloissa.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta viimeistään 30.11.2018.
Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta ja kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.
 
 
 
Takaisin Hae tästä