Junior eCommerce Specialist K-ryhmään
Junior eCommerce Specialist

Oletko aidosti innostunut asiakaskokemuksesta ja digitaalisten palveluiden kehityksestä? Oletko sitä mieltä, että kaupassa on kiva käydä, mutta digitaalisten palveluiden avulla siitä voi tehdä vielä paljon mukavampaa? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa kaupan alan parhaimpia digitaalisia palveluja?

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Kehitämme palveluja moderneilla menetelmillä, yli organisaatiorajojen ulottuvalla osaamisella sekä alan parhaimpien kumppaneiden kanssa.

Haluamme innostuneen Junior eCommerce Specialistin huolehtimaan siitä, että asiakaskokemus päivittäistavaran digitaalisissa palveluissa ylittää asiakkaidemme odotukset. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea kiinnostusta ja paloa kasvaa osana verkkokaupan dynaamista tiimiä. Kokemus vähittäiskaupasta ja/tai digitaalista palveluista ovat plussaa, mutta eivät pakollista, sillä haemme erityisesti oppimishaluista kasvavaa tähteä oppimaan kanssamme vähittäiskaupan digitaalisten palveluiden parissa.

Työ koostuu erilaisista ruoan verkkokauppaan ja muihin digitaalisiin palveluihin liittyvistä kehitystehtävistä, mutta myös rutiininomaisista töistä, kuten asiakaspalautteisiin vastaamisesta.

Odotamme sinulta:
• tutkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja korkeakoulussa, mielellään kaupalliselta tai tekniseltä alalta
• asiakaspalvelukokemusta ja -asennetta sekä kiinnostusta kaupan alan digikehityksestä
• osaamista digitaalista palveluista, erityisesti verkkokaupasta ja sosiaalisesta mediasta
• halua ja intoa kasvaa kaupan digikehityksen ammattilaiseksi
• valmiutta ”kääriä hihat” sekä
• vastuunottokykyä

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta digitaalisten palveluiden avulla. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
• monipuolisen ja vastuullisen työn
• mahdollisuuden kehittyä kaupan digitaalisissa palveluissa
• ison konsernin uramahdollisuudet
• hauskat ja innostavat työkaverit

Mikäli tämä sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi aikailematta, niin jutellaan lisää.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heinänen, puh. 050 599 3664.

Lähetä hakemuksesi 18.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä