Tuotepäällikkö K-ryhmään
ETSIMME TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Kespron ostoyksikköön tuoretuotteiden ostotiimiin vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Sörnäisiin.

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia?

Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ tuoreen ja pakastetun kalan tuoteryhmiin edeltäjän siirtyessä uusiin tehtäviin Kesprossa.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Tuotepäällikkönä vastaat oman vastuualueesi ostoneuvotteluista, valikoimista, hinnoittelusta sekä omien merkkien kehityksestä. Toimit sujuvasti niin kotimaisten kuin ulkomaisten yhteistyökumppaneiden ja verkostojen kanssa. Tämä edellyttää, että käytät työssäsi englantia sujuvasti. Toimit ratkaisuhakuisesti, oma-aloitteellisesti ja joustavasti sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmiemme kanssa kuten osto, myynti, varastointi, kuljetus ja tavarantoimittajat tavoitteiden saavuttamiseksi.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
• Kaupallista ja /tai elintarvikealan korkeakoulutusta
• Positiivista asennetta ja myyntihenkisyyttä
• Näyttöä ja kokemusta tuloksellisesta toiminnasta Food Service-alalta tai päivittäistavarakaupasta
• Kalatuoteryhmän osaaminen on etusi
• Kokemusta kansainvälisestä kaupasta ja vaativista neuvotteluista
• Hyviä vuorovaikutustaitoja
• Pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta sekä paineensietokykyä
• Erittäin hyvää suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista hallintaa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• Erinomaisia organisointi- ja projektinjohtamistaitoja sekä kykyä saattaa projektit viimeistellysti maaliin saakka aikataulu- ja laatuvaatimukset täyttäen
- Kykyä analyyttiseen ajatteluun ja pitkäjänteiseen suunnitteluun
• MS Office –ohjelmien ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän sujuvaa käyttöä

Tarjoamme sinulle:

Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaa kohtaan sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön ja Kesko-konsernin edut.

Kespro työnantajana:

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava HoReCa -alan tukkukauppa Suomessa. Tarjoamme ammattilaisille toimialan parhaat hankintaratkaisut. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25.000. Kespron toiminnot muodostuvat 6 myyntialueesta ja 13 tukusta. Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 490.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Timo Kantola, puh 0500485743, yhteydenottoaika 15.11.2018 klo 12-16. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä