Työterveyslääkäri K-ryhmään
TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI K-RYHMÄÄN


Haluatko lähteä toteuttamaan K-ryhmän strategiaa yhdessä osaavan ja innostuneen työterveystiimimme kanssa ja tekemään tulevaisuuden työterveyshuoltoa maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä? Keskon omassa työterveyshuollossa sinulla on mahdollisuus työskennellä lähellä liiketoimintaa ja tehdä saumatonta yhteistyötä esimiesten kanssa.

Sinun paikkasi
Vahvistamme joukkoamme ja haemme työterveyslääkäriä Kesko-konsernin omaan työterveyshuoltoon. Työterveysasemamme sijaitsevat nyt Hakkilassa ja Pitäjänmäessä. Pitäjänmäen toimipaikka muuttaa keväällä 2019 valmistuvalle K-Kampukselle Kalasataman metroaseman viereen uusiin moderneihin meille suunniteltuihin tiloihin. Konsernina panostamme entistä enemmän tavoitteelliseen OHS- toimintaan (työterveys - työhyvinvointi - työturvallisuus).

Vastaamme keskolaisten kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta pääkaupunkiseudulla. Etsimme ensisijaisesti työterveyshuollon erikoislääkäriä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimipaikkamme on hyväksytty Helsingin Yliopiston erikoistumispaikaksi, joten erikoistuvakin työterveyslääkäri voi tulla kyseeseen. Tehtävä tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuden työterveyshuoltokokemuksen rakentamiseen osana uudistuvaa K-ryhmää.

Kehitämme toimintaa asiakaslähtöisesti sekä omassa työterveyshuollossamme että valtakunnallisesti palveluntuottajien kanssa. Nykyiseen osaavaan yksikköömme kuuluu moniammatillinen, tosi mukava joukko työterveyshuollon osaajia: työterveyslääkäreitä, -hoitajia ja työfysioterapeutteja sekä työterveyssihteerit ja työterveyspsykologi. Odotamme, että tiimimme jäsenenä olet valmis laittamaan itsesi peliin ja annat selkeän suunnan. Luotat myös ihmisiin ja toimit suoraan, avoimesti ja rehellisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään työterveyshuollon ylilääkäri Pirjo Anttila, puh 050 502 6460 tai pirjo.anttila@kesko.fi ja johtava työterveyslääkäri Johanna Larkio, puh 050 348 9536 tai johanna.larkio@kesko.fi

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 17.11.2018 mennessä.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä