Asiakaspalvelijoita ja kaupan ammattilaisia (15-37,5 h/vko) K-Market Otaniemi
Nyt on töitä tekijää vailla!

Elokuussa avattu K-Market Otaniemi sijaitsee kasvavan ja kehittyvän alueen sydämessä. Myyntimme ja asiakasmäärämme ovat olleet alussa erinomaiset.

A Blog Väre on Espoon Otaniemessä sijaitseva kauppakeskus, joka on osa Aalto-yliopiston Otaniemen pääkampusta. Väre kauppakeskuksesta löytyvät mm. Alko ja apteekki, ravintoloita unohtumatta. Metrolla pääset perille helposti ja joustavasti.

Kauppamme tarjoaa asiakkailleen alueen parhaan valikoiman ja herkulliset ruokaratkaisut. Nopea asiointi, vastuullisuus ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat kauppamme kilpailuetuja. Työt alkavat joustavasti huolellisella perehdytyksellä. Haemme joukkoomme ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita ja kaupan ammattilaisia (15-37,5 h/vko) vakituiseen työsuhteeseen. Asenne ratkaisee!

Oletko loistavan asenteen omaava, kaupan alalta jo kokemusta kerännyt, oma-aloitteinen huippuasiakaspalvelija? Työskentelet kunnianhimoisesti päämääriä kohti ja olet valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina. Meillä asenne ratkaisee. Edellytämme kaupan kassajärjestelmän ja Veikkauksen hallintaa. SAP-järjestelmän, Matkahuollon ja muiden kaupan järjestelmien tuntemuksen sekä hygieniapassin katsomme eduksi.

Tarjoamme modernin, innovatiivisen, ihmistä arvostavan ja turvallisen työympäristön.

Mikäli tunnistit itsesi ja Sinua kiinnostaa työskennellä kaupassa, joka kasvaa ja kehittyy alueen mukana, laita hakemus ja CV osoitteeseen aleksi.tapani@k-market.com. Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä, haku päättyy viimeistään lokakuun lopussa. Työt alkavat joustavasti.

Lisätietoja kauppias Aleksi Tapani 050 4219944

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin