Kauppiashenkinen elintarvikemyyjä (30 h/vko), K-Citymarket Lohja
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ ELINTARVIKEMYYJÄÄ (30 H/VKO)

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme asiakaspalveluhenkistä osa-aikaista myyjää irtotuotteiden palvelulinjastoon.

Sinun tonttisi
Työskentelet Hannu Mikkonen Oy:n palveluksessa K-Citymarket Lohjalla. Työtehtäviisi kuuluu myyntityö palvelulinjastossa, kahvion ja paistopisteen tehtävät sekä kuormienpurku ja esille laitto. Olet valmis joustaviin työaikoihin sekä ilta- ja viikonlopputyöhön. Arvostamme aiempaa kokemusta elintarvikkeiden myyntityöstä, muta se ei ole välttämätöntä. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme mukavan työilmapiirin, vaihtelevat työtehtävät sekä miellyttävän työyhteisön.

K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 19.10.2018 mennessä: hannu.mikkonen@citymarket.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä: Hannu Mikkonen (hannu.mikkonen@citymarket.fi / 050 376 6170).

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin