Myyjiä (20-30h/vko) K-Supermarket Basilika, Sipoo
Myyjiä herkkutorille 20-30h/vko, K-Supermarket Basilika, Sipoo

Haemme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista myyjää, jonka työtehtävät painottuvat kaupan herkkutorille ilta- ja viikonloppuvuoroihin (vuorot ovat pääsääntöisesti noin klo 11-21 välillä).

Herkkutorilla käsitellään ja myydään mm.tuoreet lihat, kalat ja grillituotteet sekä paistetaan leipomotuotteita. Tehtäviin kuuluu myös muut kaupan tehtävät, joten sinulla on mahdollisuus kehittyä tässä tehtävässä todelliseksi kaupan moniosaajaksi! Aurinkoinen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja sinulla pysyy kiireessäkin langat käsissä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus palvelutiskillä työskentelystä tai muu kokemus kalojen/lihojen käsittelystä, mutta tärkeintä on aito kiinnostus oppia uusia asioita ja aikaansaava asenne! Työ sopii opiskelijalle, vastavalmistuneelle tai kokeneemmallekin konkarille.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, kollegojen ja kauppiaan tuen sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Viikkotyötunnit voivat vaihdella 20-30h, mutta kuuntelemme myös toiveesi työtuntien suhteen. Työsuhteet ovat vakituisia tai määräaikaisia.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut heti ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 21.10.2018.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja mielellään myös CV sähköpostitse mikko.kontio@k-supermarket.fi. Samaan osoitteeseen voit myös laittaa mahdollisia kysymyksiä työtehtävästä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin