Myyjiä (37,5h/vko) K-Citymarket Helsinki Easton
Etsitään kokoaikaisia työntekijöitä teollinen,-juoma-pakaste- ja päivystystiimiin K-Citymarket Helsinki Eastoniin!

Haemme kahta henkilöä (37,5h/vko) vakituiseen työsuhteeseen.

Yksi Suomen suurimmista hypermarketeista K-Citymarket Helsinki Easton etsii motivoituneita työntekijöitä, joilla on vahva kaupanalan osaaminen.

VASTUULLINEN TEHTÄVÄ RUUAN PARISSA ASIAKASRAJAPINNASSA
Oletko kiinnostunut ruoasta ja elintarvikealasta, sekä halukas kehittämään kauppamme asiakaskokemusta asiakasrajapinnassa? Haemme teollinen-,juoma,-pakaste- ja päivystystiimimme vakituiseen työsuhteeseen henkilöitä, joilla on hyvä ja positiivinen asenne työntekoon, halu kantaa vastuuta ja kehittyä osana vahvaa ja osaavaa tiimiä.

Työ sisältää mm. myyntiesittelyiden tekemistä ja asiakaspalvelua. Arvostamme aikaisempaa monipuolista kokemusta kaupanalalta, hyvää asennetta, tarkkuutta, vastuullisuutta sekä asiakaspalvelutaitoja. Kaupan järjestelmien tunteminen sekä kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että olet oppimis- ja kehittymishaluinen ja motivoitunut saavuttamaan osaston tavoitteet. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko).

TULE OSAKSI KANNUSTAVAA TYÖPORUKKAA UUDEN AJAN KAUPPAKESKUKSEEN
Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa työkentässä sekä luotettavan työpaikan kannustavalla työilmapiirillä. Tässä positiossa on mahdollisuus kehittyä entistä vahvemmaksi kaupanalan osaajaksi ja edetä omien kykyjen mukaan. Tarjoamme sopimuksen mukaisen palkkauksen ja K-ketjun henkilökuntaedut sekä yhtiömme omat etuudet.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, vakuuta meidät lähettämällä hakemuksesi ja kerro, miksi olisit oiva valinta työskentelemään K-Citymarket Helsinki Eastonissa!

Lähetä meille:
- Hakemus, jossa kerrot, miksi olisit sopiva tähän tehtävään ja miksi haluaisit työskennellä kaupassamme sekä
- CV, jossa kerrot taustastasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi

Lähetä hakemus sekä CV sähköpostitse osoitteeseen mika.timonen@)citymarket.fi. Laita sähköpostin aiheeksi TYÖHAKEMUS. Lähetä hakemuksesi viimeistään pe 19.10.2018 mennessä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
K-Citymarket Helsinki Easton / Gotlanninkatu 11-13 00930 Helsinki
 
 
 
Takaisin