Myyjä K-Market Kaneli Soini
Asiakaspalvelun ammattilainen / Myyjä

Innostutko asiakaspalvelusta ja kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Haemme asiakaspalveluhenkistä kaupan alan moniosaajaa K-Market Kaneliin Soiniin.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti kaupan työt. Odotamme, että sinulla on kokemusta laajalti päivittäistavarakaupan töistä. Olethan myös positiivinen, oma-alotteinen ja ahkera tiimipelaaja. Työssämme tähtäämme ylivertaisen asiakaskokemuksen luomiseen, joten odotamme siihen sinultakin aitoa halua.

Tarjoamme etsimällemme henkilölle (37,5 h/vko) työtä. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita, sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnastamme ja ympäristöstä.

Työhakemukset pyydämme toimittamaan kauppias Terho Keisalalle sähköpostitse osoitteeseen terho.keisala@k-market.com 31.10.2018 mennessä. Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen voi lähettää em. sähköpostiosoitteeseen, tai soittaa Terholle numeroon 0405582364.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin