Toimistopäällikkö K Caara Oy, Vantaa
TOIMISTOPÄÄLLIKKÖ K CAARA AIRPORTIN TOIMIPISTEESEEN VANTAALLE


K Caara etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa toimistopäällikköä. Tehtävässäsi tuet K Caaran menestymistä vastaamalla tukitoiminnoista, jotka sisältävät laajasti eri talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Tehtävässäsi vastaat K Caara Airportin toimipisteiden kirjanpidosta ja toimit tiiviissä yhteistyössä muiden K Caaran toimipisteiden toimistopäälliköiden, Business Controllerin, sekä K Auton talousosaston kanssa. Seuraat ja raportoit talouden tilannetta osastojen esimiehille, sekä kehität yhteistyössä heidän kanssaan toimintoja talouden näkökulmasta. Erilaiset K Caaran hallintoon liittyvät jatkuvat ja projektiluonteiset tehtävät ovat osa työtäsi. Osallistut myös aktiivisesti K Caara Airportin johtoryhmän toimintaan ja raportoit K Caara Airportin johtajalle.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomin tai vastaavan laskentatoimen koulutusta)
- kykyä yhdistää liiketoiminnan ja talouden näkökulmia
- tilinpäätöksen laatimisen ja rakenteen ymmärtämistä
- tarkkuutta, järjestely - ja yhteistyökykyä
- halua kehittää toimintoja ennakkoluulottomasti
- kykyä toimia jatkuvissa ja projektiluotoisissa hallinnon kehityshankkeissa oman toimen ohella
- sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
- SAP osaaminen ja yhtiömme eri it-järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi

Autoala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Aiempi kokemus autoalalta, kokemus esimiestehtävistä sekä ruotsin tai saksan kielen taito katsotaan tässä tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- konsernin laajan tuen

Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juha Pulliainen p. 050 3977 844.

Lähetä hakemuksesi 22.10.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.

www.k‐caara.fi
 
 
 
Takaisin Hae tästä