Myyjä (15 h/vko) K-Market Eino Leinon katu/Kisahalli/Topeliuksenkatu
Olemme pienen, mutta vilkkaan kolmen K-Marketin nippu keskellä Helsingin Töölöä ja nyt kaipaisimme joukkoomme vahvistusta vielä yhden työtä pelkäämättömän myyjän verran. Tarjolla on tunteja n. 15h/vko .Vuorot ovat ilta-ja viikonloppu painotteisia, joten työ sopii mainiosti vaikka opiskelijalle.

Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joka on sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen kaupan-alan osaaja. Olethan ripeä tekemään ja tartut pienen kaupan monipuolisiin työtehtäviin omatoimisesti. Työtehtävät vaihtelevat kassalla olosta hyllytykseen, pullanpaistoon, asiakaspalveluun, salaattibaarin täyttämiseen ja hyvin usein kaikkea samanaikaisesti. Työ sisältää myös yksintyöskentelyvuoroja.

Hakijoilta odotamme kokemusta kaupan alalta (1v- ), sujuvaa Suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, 18- vuoden ikää. Arvostamme lisäksi kielitaitoa, matkahuollon osaamista,ikärajapassia, Veikkauksen peliosaamista, ATK taitoja (MS Office, kaupan SAP, Keskon kassajärjestelmä) sekä tietenkin halua tehdä töitä.

Tarjoamme hakijoille monipuolisen pienen kaupan työympäristön, osaamisen kehittämistä ja mukavat työkaverit. Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset/videohakemukset CV:n kera 22.10.2018 mennessä osoitteeseen:
lauri.zittling@k-market.com

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa
K-Market Eino Leinon katu/Kisahalli/Topeliuksenkatu
Kauppias Lauri Zittling
lauri.zittling@k-market.com
P.0503419295 puhelintiedustelut ainoastaan ark. klo 12-15

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin