Myyjä maito-osastolle (30 h/vko) K-Supermarket Seilori Espoo
Pikkulaivan upea K-supermarket Seilori on tavallista parempi ruokakauppa, joka sijaitsee uudessa kauppakeskus Pikkulaivassa osoitteessa Ulappakatu 2, 02320 Espoo. Seilorin vahvuuksia ovat erinomainen, nopea palvelu ja laajat ruokatuotteiden valikoimat ja edulliset hinnat. Palvelevalta herkkutorilta asiakas löytää liha-, kala- ja ateriaratkaisut niin arkeen kuin juhlaan ja kaupan valikoimissa on aina myös paikallisia tuotteita.

Seilorissa työskentelee 45-50 henkilöä. Kokoa myymälällä on yli 4000 m2, josta myyntipinta-alaa on 2724 m2, joten tilaa riittää valtavalle yli 20.000 tuotteen valikoimalle.

Palvelemme maanantaista lauantaihin klo 8-21 sekä sunnuntaisin klo 11-19.

HAEMME NYT ILTA-VIIKONLOPPUVUOROIHIN MAITO -OSASTOLLE OSA-AIKAISTA TYÖNTEKIJÄÄ, 30h/VKO, VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN.

Kaipaamme osastoillemme ”kyllä hoituu”- asenteen omaavaa, hymyssä suin etenevää reipasotteista myyjää tai myyjäkokelasta. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta selkeä käsitys myyjän työstä ja myymäläympäristöstä on hyvä olla. Asenne ja halukkuus oppia sekä kiinnostus elintarvikkeiden vähittäiskauppaa kohtaan ovat isossa roolissa. Pääsääntöiset työtehtävät pitävät sisällään kuormanpurkua ja poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Kokemus kaupan alalta, K-kaupan tietojärjestelmien hallinta, hygieniapassi sekä kaikenlainen asiakaspalvelutyö ja kielitaito katsotaan eduksi. Työssä onnistuminen edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa.

Toivomme sinulta sitoutuneisuutta ja joustavuutta alati muuttuvassa kaupan maailmassa. Vastineeksi tarjoamme monipuoliset K-ryhmän edut, mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti sekä mahtavat työtoverit!

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti meille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen:
anne.kortelainen@k-supermarket.fi. Kerro miksi juuri sinä olisit oikea työntekijä meille ja miksi sinua kiinnostaa työskennellä uudessa K-supermarket Seilorissa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin