Assistant Controller K-ryhmään
Assistant Controller K-ryhmään

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Assistant Controlleria Keskon Päivittäistavarakaupan talousorganisaatioon Helsinkiin. Pääset mukaan vahvasti kehittyvän Keskon horeca-liiketoiminnan pariin vahvistamaan Kalatukku E.Eriksson Oy:n ja Reinin Liha Oy:n taloudesta vastaavaa tiimiä.

Assistant Controllerina pääset monipuolisten tehtävien pariin. Toimenkuvaasi kuuluu sekä talouspuolen rutiinitehtäviä että osallistumista taloushallinnon kehitystehtäviin; tarkemmin sanottuna taloushallinnon uusien toimintatapojen luomista ja järjestelmien käyttöönottoa. Päivittäiset työtehtävät sisältävät ostolaskujen hoitamista, myyntilaskutusta, kuukausittaisia konserniraportoinnin tehtäviä sekä muita raportoinnin tehtäviä. Työssäsi hyödynnät erityisesti Netvisor-taloushallinnon järjestelmää ja myös Excel on keskeinen työväline.

Etsimämme henkilö on avoin uuden oppimiselle eikä pelkää tarttua uusiin työtehtäviin ja haasteisiin. Työntekijänä olet aloitekykyinen, reipas ja toimeen tarttuva. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä sekä rutiininomaiseen työskentelyyn että kehitystyöhön. Työyhteisössä olet rento ja yhteystyökykyinen.

Etsimällämme henkilöllä on:
- perustiedot ja -taidot kirjanpidosta
- ymmärrys taloushallinnon prosesseista
- soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen AMK)
- numerotarkka ja täsmällinen työskentelyote
- hyvät Excel-taidot
- kokemus taloushallinnon- ja toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi

Tässä tehtävässä pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja mukavaa tiimiä, joka tarjoaa sinulle tukea aina tarvittaessa. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi taloushallinnon ammattilainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin, jonka mukana on mahdollisuus kasvaa. Saat myös ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä ison julkisen pörssiyhtiön pienessä ja kehittyvässä liiketoimintayksikössä.

Jos olet etsimämme Assistant Controller, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 19.10.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Salonen, puh 040-550 52 92.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä