Myyjiä Reinin Lihan Hakaniemen hallikauppaan
Reinin Lihaan Hakaniemen hallikauppaan myyjiä

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä mukavassa myyntiporukassa? Haluatko olla mukana tekemässä laadukkaiden tuorelihatuotteiden perinteistä lihakauppaa Hakaniemen hallissa? Jos vastasit kyllä, tule Reinin Lihaan ja kirjoita oma kappaleesi suomalaisen laatutekemisen menestystarinaan.

Haemme reipashenkisen myyntitiimiimme energiseen ja asiantuntevaan joukkoon kahta viikonloppumyyjää (perjantait ja lauantait) sekä yhtä kokoaikaista myyjää. Reinin Liha Oy on helsinkiläinen Kesproon kuuluva liha-alan yritys, joka palvelee asiakkaita tarjoamalla huippulaatuisia lihatuotteita. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia ja tavoitteemme on aina ylittää asiakkaan odotukset.

Odotamme sinulta
- ketteryyttä, sujuvasanaisuutta ja asiakaspalvelun iloa
- innostusta toimia ihmisläheisessä työympäristössä yhdessä tiimin ja asiakkaiden kanssa
- reipasta, käytännönläheistä ja huolellista otetta työhön
Tietämystä lihasta ja lihatuotteista sekä aiempaa asiakaspalvelukokemusta pidämme etuna.

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Mikäli ylläoleva kuvaus kiinnostaa, hae paikkaa 26.9.2018 mennessä. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä sopivien henkilöiden löytyessä paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.

Kysy lisätietoja tehtävästä ja lähetä hakemuksesi sähköpostilla: pirjo.passinen@gmail.com
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin