Myyjiä (10-30 h/vko) K-Supermarket Karuselliin Keravalle
Myyjiä (10-30 h/vko) K-Supermarket Karuselliin Keravalle

Avaamme uuden herkullisen K-Supermarketimme marraskuussa kauppakeskus Karusellissa Keravalla. Haluamme tuoda alueelle erinomaista ruokaosaamista, laatua ja loistavaa asiakaspalvelua. Aiomme olla näkyvästi esillä Keravan kyläyhteisössä suosien lähi- ja pientuottajia ja tekemällä asioita uudella ja erilaisella tavalla. Positiivinen asenne ja luottamus ovat lähtökohtana kaikessa mitä teemme, sillä uskomme sen saavan aikaan parhaan lopputuloksen ja näkyvän myös työyhteisön viihtyvyydessä.

Etsimme nyt innostuneita ja ruokaa rakastavia työntekijöitä uuteen ruokakauppaamme. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa jokainen pääsee kehittämään vahvuuksiaan. Tärkeintä on innostunut ja iloinen asenne sekä vastuullinen työote. Toivomme että nautit tiimityöstä ja haluat olla mukana kehittämässä kauppamme toimintaa. Meillä pääsee vaikuttamaan omaan työhön ja annamme mielellämme henkilökunnalle vastuuta. Pidämme työntekijöidemme ammattitaitoa erittäin tärkeänä ja olemmekin valmiita panostamaan siihen tarjoamalla muun muassa koulutusta (esimerkkinä mahdollisuus suorittaa Esimiehen erikoisammattitutkinto).

Haluatko osaksi energistä ja innostunutta työporukkaamme? Tule mukaan rakentamaan alueen laadukkainta ruokakauppaa!

Avoimet tehtävät:

myyjät (10-30 h/vko)
- työ käsittää kassatyötä ja/tai hyllytystä eri osastoilla

palvelutiskin myyjät (10-30 h/vko)
- kala- ja lihaosaaminen katsotaan eduksi, mutta koulutamme toki tehtävään

Tehtävät alkavat joustavasti lokakuussa 2018. Palkkaus TES mukaan tehtävästä riippuen. Kysy rohkeasti lisätietoja, info.kerava@k-supermarket.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 30.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info.kerava@k-supermarket.fi. Muista kertoa mihin tehtävään haet ja mikä saa sinut innostumaan työstäsi. Liitä mukaan myös suosittelijan yhteystiedot.

Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

kauppias Niklas Salminen
K-Supermarket Karuselli

Kauppakaari 10, 04200 Kerava

Annamme pyydettäessä rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin