Myyjä K-Rauta Ruoholahti Helsinki
K-Rauta Ruoholahti on Helsingin keskustassa monipuolinen kaupunkilaisten rautakauppa. Haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen unelmia. Meillä asiointi on yllättävän helppoa! Tavoitteenamme on tarjota saman katon alta ratkaisut niin pieneen kuin laajempaan remontointiin ja rakentamiseen niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Suomessa on yhteensä 138 K-Rauta- kauppaa.

Hyvä myyntityö on hyvää asiakaspalvelua.

Tarvitsemme työvälineosastollemme uuden myyjän vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Myyjän työkenttään kuuluvat ensisijaisesti erilaisten työvälineiden, pienrauta- ja rakennustarviketuotteiden myynti.

Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja siihen kuuluu myyntityön lisäksi myös osaston ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Hoidat itsenäisesti myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä yhteistyössä kaupan organisaation kanssa.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta rautakaupasta tai rakennusalan tuntemusta. Aiempi kokemus tuloksellisesta myyntityöstä on kuitenkin eduksi. Etsimme ihmistä joka tuo mukanaan rohkeutta, aitoa halua sekä intohimoa myyntiin, jotta jokainen asiakaskohtaaminen olisi yksilöllinen ja yllätyksellinen. Tahto vaaditaan, taito annetaan.

Toivomme sinulta:

- paloa myynti- ja asiakaspalvelutyöhön
- aitoa intoa ja positiivista asennetta, aktiivisuutta asiakaspalveluun ja myyntityöhön
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä yli osastorajojen

Tarjoamme:

- monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa
- mukavan työympäristön keskustan suurimmassa rautakaupassa
- mahdollisuuden kehittää myynti- ja asiakaspalveluosaamista

Tule mukaan, jotta kaupassa olisi kiva käydä!

Lähetäthän työhakemuksen sähköpostitse mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 24. syyskuuta mennessä. Hakemukset ja mahdolliset lisätiedustelut sähköpostilla osoitteeseen jarmo.turunen@k-rauta.fi

Tervetuloa mukaan K-Rauta Ruoholahteen!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin