Myyjä (37,5h/vko) Budget Sport Ideapark Lempäälä
Välinepuolen myyjä (37,5 h/vko) Budget Sport Ideapark Lempäälä

Budget Sport on kasvava ja kansainvälinen urheilukaupan halpakonsepti, jonka omistaa Intersport International Corp. Suomessa Budget Sport konseptista vastaa Keskon tytäryhtiö Intersport Finland Oy. Konseptin pilottikauppa avattiin Vantaan Tammistossa keväällä 2006. Tammiston lisäksi toimimme Lempäälän Ideaparkissa, Espoossa, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Tampereella ja Porissa. Verkkokauppamme www.budgetsport.fi on toiminut keväästä 2009. Kaikkiaan ketjun palveluksessa on kaikkiaan noin 200 henkilöä.

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme nyt Budget Sport Lempäälään myyjää välinepuolelle vakituiseen täysiaikaiseen (37,5 h/vko) työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu myynti- ja kassatyötä.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Lempäälän Ideaparkin Budget Sportissa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa Lempäälän Ideaparkin kauppakeskuksessa.

Odotamme sinulta:
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- osaamista murtomaahiihto- ja laskettelusuksien myynnissä ja asennuksissa
- valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina (ma-la klo 10-20, su 12-18)
- joustavuutta
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Mikko lilja, puh 050 465 74144.
Lähetä hakemuksesi 24.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä