Automaalari K Caara Oy, Espoo
AUTOMAALARI VOLKSWAGEN CENTER ESPOOSEEN (37,5h/vko)

Volkswagen Center Espoo etsii energiseen ja ammattitaitoiseen joukkoonsa automaalaria.

Odotamme sinulta automaalarin ammattitutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittuja vastaavia taitoja. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös tiimityöskentelytaidot ovat hallussasi. Suhtaudut työhösi ammattiylpeydellä ja hoidat työtehtäväsi laadukkaasti.

Odotamme sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Tiimityöskentelytaitoja, positiivista ja reipasta mieltä
- Kiinnostusta alaan
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Voimassa olevaa ajokorttia

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä ja työyhteisön kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Ajanmukaiset työtilat- ja välineet
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Mäkynen, puh. 050 524 9023.
Lähetä hakemuksesi 24.9.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.

www.k‐caara.fi
 
 
 
Takaisin Hae tästä