Kausityöntekijöitä rengassesonkiin K Caara Oy, Espoo
KAUSIAPULAINEN AUDI CENTER ESPOON RENGASSESONKIIN 30h/vko

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaista kausiapua 30h/vko rengassesonkiin noin kuukauden ajalle aikavälillä 23.10 - 7.12.2018. Tehtävä koostuu renkaiden vaihtamisesta sekä rengashotellin logistiikan hoitamisesta. Toivomme sinulta myös soveltuvaa autoalan koulutusta. Tehtävä on fyysinen ja vaatii hyvää kuntoa ja myös raakaa voimaa. Trukin käyttötaito sekä kokemus rengastöistä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- ajokorttia

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Joni Aaltonen puh. 050 390 5227, joni.aaltonen@audicenter.fi.
Lähetä hakemuksesi 14.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
 
 
 
Takaisin Hae tästä