Tuotepäällikkö K-ryhmään
Haemme tuotepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Keskon päivittäistavarakaupan teollisten tuotteiden Nautiskelu-tiimiin Vantaalle Hakkilaan.

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa tuotepäällikköä vastaamaan snacksien ja kuivien hedelmien tuoteryhmistä. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti oman vastuualueesi tuotevalikoiman suunnittelusta, hankinnasta sekä kotimaisilta että ulkomaisilta tavarantoimittajilta kilpailukykyiseen hintaan, tuotteiden hinnoittelusta, kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta, esillepanosuunnittelun ohjauksesta sekä omien tuotemerkkien tuotteiden ja yksinmyyntituotteiden kehittämisestä. Toimit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta :
- soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
- kokemusta vähittäiskaupan toiminnoista ja tuoteryhmäjohtamisesta
- kokemusta kansainvälisestä ja kotimaisesta ostotoiminnasta
- MS Office –ohjelmien ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän sujuvaa käyttöä
- analyyttista otetta
- kehittämishalukkuutta
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- vaativan ja mielenkiintoisen vastuualueen
- nopeatempoisen ja kehittyvän työympäristön
- kannustavan ja inspiroivan työyhteisön
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.Lisätietoja tehtävästä antaa osto-ja myyntipäällikkö Sari Oksanen, puh. 0400-704479, perjantaina 14.9.2018 klo 9-10 ja keskiviikkona 19.9.2018 klo 12-13.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä