Tukkupäällikkö K-ryhmään
Tukkupäällikkö K-ryhmään


Onko sinulla intohimoa sekä vahvoja näkemyksiä Food Service liiketoiminnan johtamisesta? Löytyykö sinulta näyttöjä tuloksellisen liiketoiminnan kehittämisestä? Ajatteletko kaupallisesti ja osaatko innostaa ihmisiä?

Haluamme sinut joukkoomme Kespron Lappeenrannan tukun vetäjäksi. Yksikön päällikkönä työtehtäviisi kuuluu johtaa tukun operatiivista toimintaa ja sen kehittämistä, tehdä aktiivista uusasiakashankintaa sekä pitää huolta nykyisestä asiakaskunnasta. Lisäksi vastaat yksikön henkilöstöasioista, työtyytyväisyydestä ja – hyvinvoinnista. Arvostamme vahvaa kokemusta kaupan tai ravintola-alan esimiestyöstä. Toivomme hyvää Food Service-tukkukaupan liiketoimintaymmärrystä ja olet valmis kehittämään itseäsi asian suhteen.

Odotamme sinulta:
- näyttöä tuloksellisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta
- tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta
- kykyä hallita talouden tunnuslukuja
- innostavia esimiestaitoja
- erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
- kokemusta arvopohjaisen palvelumyynnin tekemisestä ja johtamisesta
- kykyä luoda ja ylläpitää monipuolisia sidosryhmäverkostoja
- matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta joustaviin työaikoihin

Kespro tarjoaa alan houkuttelevimman väylän Food Service -alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja Food Service -kaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- todellisen näköalapaikan Suomen Food Service markkinassa
- aitoon asiakasymmärrykseen perustuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- konsernin laajan tuen
- Kesko-konsernin henkilökuntaedut sekä kiinteän palkkauksen

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on lukemattomasti monipuolista dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutesi ihmisten arjen parantamiseksi. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Tommi Nuutinen, puh 01053 37400
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
Kespro - ratkaisemme yhdessä asiakkaan kanssa
Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Food Service-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 13 Noutotukusta. Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 490.
 
 
 
Takaisin Hae tästä