Lounaskokki (37,5 h/vko) K-Citymarket Vantaa Jumbo
K-Citymarket Vantaa Jumbo on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina ollut vahvuutemme. Panostamme erityisesti tuoretuotteidemme laatuun ja monipuolisuuteen sekä poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun

Market Kitchen valmistaa monipuolisesti eri ruokatuotteita. Meiltä löytyvät mm. aamiainen, lounas, tilauspalvelu, sushit sekä omat Market Kitchen valmisruokatuotteet ja suositut patongit.

Kaupan keittiötä kehitetään jatkuvasti ja pyrimme lisäämään myyntiä jokaisella osa-alueella.

Haemme nyt keittiötiimiin

Lounaskokkia

kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta ravintola-alalle vaadittua tutkintoa sekä vähintään kaksi vuotta kokemusta lounaskokin työstä. Sinulla on taitoja oma-aloitteeseen ja itsenäiseen keittiötyöhön. Työssä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla hygieniapassi.

Arvostamme palveluasennetta, paineensietokykyä sekä halua oppia lisää ja kehittyä. Joustavalla ja toiset huomioon ottavalla asenteella ja vastuunkantamisella pystyt hoitamaan keittiötä myös itsenäisesti.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan kentän yhdessä Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista sekä mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti. Meillä on myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Matti Himberg, p. 050 558 7920 tai matti.himberg@citymarket.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sunnuntaihin 26.8.2018 mennessä osoitteeseen matti.himberg@citymarket.fi.
Laitathan ystävällisesti aihekenttään otsikon Työhakemus/kokki.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin