Osastovastaava K-Market Tikkuri Vantaa
OSASTOVASTAAVAA TYÖSUHTEESEEN K-MARKET TIKKURIIN TIKKURILAAN

K-Market Tikkuri ja K-Market DIXI sijaitsevat Tikkurilan juna-asemalla ja sen välittömässä läheisyydessä. Myynnin ja asiakasmäärien kasvaessa haemme joukkoomme sinua, joka tartut töihin ripeästi, teet ne hyvällä asenteella ja kannat vastuuta kokonaisuuden toimimisesta.

OSASTOVASTAAVA (37,5h/vko) vastaamaan K-Market Tikkurin tuoreosastoista

Edellytämme hakijoilta:
- 3-5 vuoden kokemusta vastuullisista kaupan töistä
- K-ryhmän järjestelmien tuntemusta (kassajärjestelmä, SAP)
- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina (vuorot painottuvat aamu- ja päiväaikaan)

Kykenet työskentelemään itsenäisesti erilaisissa annetuissa tehtävissä. Saldon- ja valikoiman hallinta, inventoinnit yms. ovat sinulle perusarkea. Etsimme joustavaa tiimipelaajaa, joka auttaa omalla panoksellaan kaikkia onnistumaan entistä paremmin! Pidät asioiden kehittämisestä, mutta jaksat myös päivittäiset rutiinit ja teet ne huolellisesti. Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja rennon työyhteisön, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meille asiakaskokemus on tärkeä asia ja kehitämme koko ajan toimintatapojamme
palvellaksemme asiakkaita vielä paremmin.

Palkkaus kaupan alan TES/sopimuksen mukainen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja Olli-Pekka Haimila, p. 0405420949 arkisin klo 16-18. Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.8.2018 mennessä sähköpostilla olli-pekka.haimila@k-market.com. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
 
 
 
Takaisin