Osastovastaavia, myyjiä ja palvelutiskimyyjiä (10-37,5h/vko) K-Supermarket Lähde, Rajamäki
Asiakaspalvelun ammattilaisia (10-37,5h/vko) K-Supermarket Lähteeseen Rajamäelle.

Avaamme Rajamäkeen Nurmijärvelle uuden upean ruokakaupan kauppakeskus Lähteeseen 11.10.2018. Rajamäki on kehittyvä, kasvava ja vireä pitäjä, joka tunnetaan mm historiallisen kuuluisasta Altian viinatehtaasta, upeasta uimahallistaan ja mahtavista ulkoilumahdollisuuksistaan.

Uusi kauppamme on tavallista parempi ruokakauppa. Haluamme tarjota alueen parasta palvelua ja ruokaosaamista, parhaita ja tuoreimpia raaka-aineita sekä huippuhyvää fiilistä – meillä kaupassakäynti on ideoita, elämyksiä ja hyvää ruokaa. Meille tärkeää on lähellä tuotettu laadukas suomalainen ruoka ja suosimme pien- ja lähituottajien raaka-aineita valikoimissamme. Haluamme olla paras paikallinen kumppani sekä asiakkaillemme että koko kyläyhteisölle ja haluamme olla mukana luomassa Rajamäestä entistä parempaa paikkaa asua ja toimia.

Haemme nyt uuteen kauppaamme iloisia ja positiivisia työntekijöitä. Haluatko olla mukana rakentamassa alueen parasta ruokakauppaa?

Voit olla jo kokenut kaupan alan osaaja ja hallitset jo kenties K-ryhmän järjestelmiä kuten Sap-tilausjärjestelmän. Sinulla ei tarvitse olla kuitenkaan vuosien kokemusta, tärkeintä on oikea asenne, halu kehittyä ja aito kiinnostus kaupan alaa kohtaan. Koulutamme tarvittaessa tehtävään ja sinulla on niin halutessa mahdollisuus kouluttautua vahvaksi kaupan alan ammattilaiseksi.
Olet hyvä tyyppi ja sinulla on aito halu ja kyky hurmata asiakkaasi. Olet luotettava, ahkera ja oma-aloitteinen ja tartut toimeen. Pidät pöhinästä ja olet parhaimmillasi pienen paineen alla. Ajattelet aina tiimisi ja asiakkaasi parasta ja olet valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Jos tunnistit itsesi, hae meille töihin!

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan mutta rempseän ja palkitsevan työympäristön, mukavat työkaverit, kannustavan ilmapiirin, perehdytyksen, reilut talon edut sekä koko työyhteisön tuen.


Katso tarkemmat tiedot haettavista tehtävistä. Laita sähköpostin otsikkoon "K-Supermarket Lähde" ja mitä tehtävää haet.

Haemme

Myyjiä (10-37,5h/vko)

- tehtäväkuvat
* Hyllytys
* asiakaspalvelu
* kassapalvelu
* postipalvelu
* myymälän ylläpito (hevi, leipä, paisto)
* aamu- ja iltavuoro

Palvelutiskin myyjiä (10-37,5h/vko)

-tehtäväkuvat
* asiakaspalvelu
* kala- ja lihaosaaminen
* aamu- ja iltavuoro
* ruoka/ravintolataustakokemus plussaa (esim. kokki)

Osastovastaavia (30-37,5h/vko)

-vastuualueet
* palvelutiskivastaava (kala/liha/ateriat)
* Hedelmä, vihannes ja leipä
* valmisruoka ja leikkele
* teollinen ja pakaste
* Maito-osasto
* kassa-osasto

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset kysymykset osoitteeseen jani.pyorre@k-supermarket.fi. Laita hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Toivomme myös, että kerrot mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi uusia työtehtäviäsi ajatellen.

Työt voivat alkaa sopimuksen mukaan tilanteestasi riippuen. Palkkaus on tes tai sopimuksen mukaan. Hakuaika tehtäviin päättyy 31.8.2018. Huomaathan, että paikkoja täytetään heti kun sopivia henkilöitä tehtäviin löytyy, joten toimi ripeästi.

Tervetuloa töihin lähikauppa Lähteeseen!

Kauppiaat Niina ja Jani
K-Supermarket Lähde

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin