Myymäläpäällikkö K-Citymarket Joensuu Pilkko
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ
K-CITYMARKET JOENSUU PILKKOON

Oletko innostava, aktiivinen ja tuloshakuinen myynnin johtamisen ammattilainen? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista myymäläpäällikköä.

Sinun tonttisi
Työskentelet K-Citymarket, Joensuu Pilkon myymäläpäällikkönä. Toimit aluejohtajan tuella käyttötavarahenkilöstön esimiehenä, osallistut vahvasti kaupan päivittäiseen työskentelyyn. Sinulla on vastuu asiakastyytyväisyydestä ja myynnistä. Esimiehenä olet vastuussa henkilöstöasioista, työtyytyväisyydestä ja henkilöstön hyvinvoinnista sekä henkilöstösi osaamisen kehittämisestä. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Edellytämme vahvaa myynti- ja tulosnälkää, aitoa asiakaspalveluasennetta ja kykyä toimia valmentavana esimiehenä. Sinulla on jo muutama vuosi kokemusta kaupan alalta ja esimiestyöstä. Olet oma-aloitteinen, energinen, innovatiivinen ja omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen
Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella aluejohtaja, Jari Kautoselta. jari.kautonen@citymarket.fi.

-------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä