Myyjiä ja osastovastaava K-Supermarket Basilika, Sipoo
Myyjiä/palvelutiskin osaajia/osastovastaavaa K-Supermarket Basilikaan Sipooseen

Rakennamme kauppamme organisaatiota ja vastuualueita uudelleen ja tarvitsemme joukkoomme kaupan alan ammattilaisia myyjien ja osastovastaavan -tehtäviin.

Arvostamme erityisesti kokemusta palvelutiskillä työskentelystä tai voisitko jopa ottaa vastuullesi koko palvelutiskin/herkkutorin tai jonkun muun kaupan osastoista?

Myyjän työtehtävät voivat painottua osaamisesi perusteella palvelutiskille tai kassalla/osastoilla työskentelyyn. Kerro meille, missä kaupan työtehtävässä sinulla olisi eniten meille ja asiakkaillemme annettavaa?

Odotamme sinulta kokemusta kaupan tehtävistä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myyntihenkisyyttä, joustavuutta ja tahtoa olla paras alallasi. Sinun tulisi pystyä työskentelemään kaupan aukioloaikojen mukaisesti kaikissa vuoroissa.

Osastovastaavalta odotamme lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet tottunut hyödyntämään raportteja osastosi menestyksen mittaamisessa.

Tunnet ammattiylpeyttä osastostasi ja kuuntelet herkällä korvalla asiakkaiden toiveita rakentaessasi heille parasta valikoimaa. Teet sujuvasti itsenäisiä päätöksiä etkä pelkää virheitä, niistähän oppii!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, hyvät kehittymismahdollisuudet, jatkuvasti uudistuvan työympäristön, kollegojen ja tuoreen kauppiaan innostavan tuen sekä K-ryhmän ostoedun.

Myyjän tehtävät ovat osa-aikaisia ja aluksi määräaikaisia (15-30h/vko). Pyrimme huomioimaan toiveesi työtuntien suhteen. Osastovastaavan tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen ja vakituinen.


Jos haluat olla mukana kehittämässä alueen parasta ruokakauppaa,kerro meille rohkeasti osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi niin pystymme ottamaan hakemuksesi mahdollisimman hyvin huomioon rakentaessamme kaupalle uutta organisaatiota.

Otamme hakijoihin yhteyttä jo hakuaikana, joten kannattaa hakea nopeasti! Työt alkavat 3.9. tai sopimuksen mukaan.

Nopeuttaaksesi rekrytointiprosessia, kerrothan hakemuksessasi selkeästi:

- osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteista kaupan tehtävissä
- työtuntien määrä viikossa, johon pystyt sitoutumaan
- milloin pystyt aloittamaan, mikäli tulet valituksi


Lähetä hakemus ja CV viimeistään 19.8.

Hakemukset ja lisätiedot:
mikko.kontio@k-supermarket.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin