Ilta-ja viikonloppukassa (n.20-25h/vko) K-supermarket Korso
Ilta-ja viikonloppukassa (n. 20-25h/Vko) K-supermarket Korso

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa?
Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen Kassan joukkoomme huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-supermarket Korsossa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet mahtavassa työporukassa vain muutaman kymmenen metrin päässä Korson juna-asemasta. Työpisteenä kassalinjasto postipisteineen, mutta tehtäviisi kuuluu myös kaikki kaupan muutkin työt. Työtehtävät kehittyvät kykyjesi ja taitojesi mukaan tulevaisuudessa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Sekä veikkaus ja/tai postikoulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä kaupan alalla. Työvuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti, mutta pääpaino ilta- ja viikonloppu vuoroissa. Vuorot on mahdollista sovittaa hyvin esim. opiskelijalle. Viikkotyötunnit myös mahdollista sopia mahdollisuuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- Vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen ja vastuullisen työn kykyjesi mukaan
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv 19.08.2018 mennessä
sähköpostilla osoitteeseen: niko.lahdemaa@k-supermarket.fi
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin