Lihamestari tai Lihatiskin asiantuntija (37,5h/vko) Jounin Kauphaan Äkäslompohloon
Lihamestari tai Lihatiskin asiantuntija (37,5h/vko) Jounin Kauphaan Äkäslompohloon.

Yrityksen kasvaessa ja kausivaihteluitten tassaantuessa, haethaan ympärivuotista rauvan lujjaa ossaamista kairan rouheimphaan K-Markethiin!

Met haluthaan olla Asiakhaalle Lappi-henkinen, Posetiivinen, Luotettava ja palvelualtis kumppani. Elämän ilo ja myöntheinen, etheenpäin kattova asenne kukostaa sinusta stratosfäähriin asti. Yritämmä tuua eshiin Länsi-Lappilaisia arvoja, ja suosithaan mahollisimman paljon lappilaisia tuottajia.

Meän tehtävä on vastata monenlaisheen kysynthään, asiakhaitten etnisten taustojen, kulttuurin ja kausitottumusten mukhaan. Meillä on lapissa vielä vähinthäänki 4 eri vuoden aikaa, joina yritethään vastata matkailijoitten vaihtelehviin tarppeishiin.

Sinun tehtähviin lihatiskillä kuuluu olla näkyvästi esillä, et säntäile asiakhaasta toisheen, vaan käsittelet asiakhaat erillisinä yksilöinä, sulla löytyy innovatiivinen ajattelutapa, uskallat ja ossaat tuua uuet ideat esille. Arvostamma henkilössä luotettavuutta ja toiset huomihoon ottavvaa asennetta.

Haemma henkilöä, kellä ruuanlaitto on intohimo, ja pystyy seläytimestä tarjoahmaan asiakhaile myös oikeat ja maukhaat lisukheet, olis hyä, että sulla olis jo valhmiiksi kokemusta ruuanlaitosta.

Palkkaus ja alotus sopimuksen mukhaan.

Paikat täytethään heti sopivien hakijoitten löyvyttyä!

Asuntoa meillä ei ole tarjota, mutta avustethaan asunnonhankinnassa!

Lähetä vappaamuotonen hakemus 31.8.2018 mennessä osotteesheen rekry@jouninkauppa.com, niin palathaan asihhaan mahollisimman pian!

Lisätietoja saat numerosta: 0407118811 arkisin kello 8-16

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin