Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Tampereelle
Kesko Logistiikka on Keskon tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko Logistiikan tehtävänä on tuottaa logistiikkapalveluja K- ryhmälle. Lisäksi tuotamme palveluja myös Keskon ulkopuolisille yrityksille.

Haemme Tampereelle osa-aikaisia (7,5 -22,5 t/vko) sekä tarvittaessa työhön kutsuttavia varastotyöntekijöitä ruuhkahuippujen tasaamiseen.

Työsuhteet ovat määräaikaisia päättyen 28.2.2019.

Työtehtävät ovat tavarankäsittelytyötä
Työ on vuorotyötä (aamu-, ilta-, yö-, ja viikonloppuvuoroja)
Työtä tehdään eri olosuhteissa +2 / -20 C. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.


Edellytämme hakijalta:
• numerotarkkuutta ja huolellisuutta
• hyvää fyysistä kuntoa ja soveltuvuutta nostotyötä vaativiin työtehtäviin.

Tarvittaessa työhön kutsuttavan työtunnit voivat vaihdella tuotannon tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan 0- 37,5 t/vko välillä.

Tehtävät soveltuvat erinomaisesti opiskelijalle.


Lisätietoja antaa Juhani Suontausta puh 010 53 25563 tai s-posti :juhani.suontausta@kesko.fi


Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen hae-linkin kautta viimeistään 30.9 2018
Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan kuluessa. Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.TERVETULOA K-RYHMÄÄN K-ryhmän 40 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Autamme yli 1 500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rauta-, erikois- ja autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.
 
 
 
Takaisin Hae tästä