Kassamyyjä ja myyjä (10-25 h/vko) K-Supermarket Hertta, Helsinki
K-Supermarket Hertan vahvuuksia ovat laadukkaat tuoreosastot sekä laaja tuotevalikoima. Erinomaisen valikoiman lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valttikorttimme. Etsimme nyt joukkoomme vakituisiin työsuhteisiin kassamyyjää sekä myyjää maito/leipäosastolle. Työsuhteet ovat osa-aikaisia, sopimuksen mukaan 10-25 tuntia viikossa.

Toivomme että:
• Nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja sinulla on innokas palveluasenne
• Olet hyväntuulinen, reipas ja tunnollinen
• Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta
• Olet vähintään 18-vuotias

Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja sopii hyvin esim. opiskelijalle. Maito/ leipäosaston tehtävässä kokemus K-ryhmästä ja ruokakaupassa työskentelystä on eduksi. Myyjän työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.
Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen ja vaihtelevan työn hienoissa puitteissa, huippuluokan työkaverit sekä K-ryhmän ja K-Supermarket Hertan hyvät henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa kauppias Markus Ranne, markus.ranne@k-supermarket.fi tai kassapäällikkö Päivi Husso, paivi.husso@k-supermarket.fi.

Kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluun ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen markus.ranne@k-supermarket.fi tai oheisen linkin kautta 24.8.2018 mennessä:
https://www.k-supermarket.fi/avoin-tyohakemus/?storeId=S222

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
 
 
 
Takaisin