Customer Experience Development Manager K-ryhmään
Customer Experience Development Manager K-ryhmän päivittäistavarakauppaan

Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaiseen kaupan alan menestystarinaan.

Etsimme Customer Experience Development Manageria ohjaamaan ja kehittämään asiakaskokemusta K-ryhmän päivittäistavarakaupassa sekä tekemään hedelmällistä yhteistyötä yli toimialarajojen. Työskentelet tiimisi kanssa ketjutoiminnan ytimessä ja tiiviissä yhteistyössä K-ryhmän päivittäistavarayksiköiden ja kauppiaiden kanssa.

Sinun tonttisi?

Työssäsi varmistat, että meillä on parhaat työkalut käytössämme K-ruokakauppojen asiakaskokemuksen tavoitteelliseen kehittämiseen ja mittaamiseen.
· Vastaat K-ryhmän päivittäistavarakaupan laatuohjelman ylläpidosta ja jatkuvasta kehittämisestä
· Vedät asiakaskokemukseen liittyviä toiminnallisia ja teknologisia kehityshankkeita
· Verkostoidut luontevasti ja tuet näkemykselläsi K-ryhmän päivittäistavarakaupan eri yksiköitä asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyen
· Luot onnistumisen edellytykset ja erinomaisen tunnelman tiimisi ihmisille

Työskentelet Keskon päivittäistavarakaupassa Kaupan toiminnot -yksikössä, jossa vastaat Asiakaskokemus ja tutkimukset -tiimisi toiminnasta. Toimipisteesi sijaitsee vielä hetken Helsingin Ruskeasuolla, kunnes ensi vuonna muutamme K-ryhmän uudelle kampukselle Kalasatamaan.

Oletko etsimämme huipputyyppi?

Etsimme näkemyksellistä ja innovatiivista tyyppiä, joka seuraa trendejä poimien verkostojaan hyödyntäen käyttöömme parhaimmat ja soveltuvimmat asiakaskokemusta edistävät palaset. Luottamusta herättävä yhteistyö onnistuu sinulta sekä K-kauppiaiden että K-ryhmän päivittäistavarakaupan kollegoidesi keskuudessa.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on:
· Vahvaa osaamista ja näyttöjä CX-prosessien kehittämisestä ja tutkimusmetodeista
· Halu vaikuttaa, verkostoitua ja tehdä tavoitteellista yhteistyötä monimuotoisessa ympäristössä
· Kyky johtaa ketteriä kehitysprojekteja ja kumppaniverkostoja
· Erinomaiset viestintä-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot
· Kaupan alan liiketoimintaprosessien ja ketjutoimintamallin ymmärrystä
· Hyvä englanninkielentaito
· Soveltuva ylempi korkeakoulututkintoa
· Kyky luoda hyvä fiilis ja tekemisen meininki ympärillesi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omien näyttöjen ja mielenkiinnon mukaan.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, mikä tekee työympäristöstä erityisen mielenkiintoisen. Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Yhdessä pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Käyttöösi saat myös K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 25.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 13.9. klo 14-15 ja 20.9. klo 9-10 palvelujohtaja Teemu Naumaselta, p. 050 436 6737

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään!

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä