Kassa- ja osastovastaavia, tiiminvetäjiä ja myyjiä K-Supermarket Karuselliin
Asiakaspalvelun ammattilaisia (10-37,5 h/vko) K-Supermarket Karuselliin Keravalle

Avaamme uuden herkullisen K-Supermarketimme marraskuussa kauppakeskus Karusellissa Keravalla. Haluamme tuoda alueelle erinomaista ruokaosaamista, laatua ja loistavaa asiakaspalvelua. Aiomme olla näkyvästi esillä Keravan kyläyhteisössä suosien lähi- ja pientuottajia ja tekemällä asioita uudella ja erilaisella tavalla. Positiivinen asenne ja luottamus ovat lähtökohtana kaikessa mitä teemme, sillä uskomme sen saavan aikaan parhaan lopputuloksen ja näkyvän myös työyhteisön viihtyvyydessä.

Etsimme nyt innostuneita ja ruokaa rakastavia työntekijöitä uuteen ruokakauppaamme. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa jokainen pääsee kehittämään vahvuuksiaan. Tärkeintä on innostunut ja iloinen asenne sekä vastuullinen työote. Toivomme että nautit tiimityöstä ja haluat olla mukana kehittämässä kauppamme toimintaa. Meillä pääsee vaikuttamaan omaan työhön ja annamme mielellämme henkilökunnalle vastuuta. Pidämme työntekijöidemme ammattitaitoa erittäin tärkeänä ja olemmekin valmiita panostamaan siihen tarjoamalla muun muassa koulutusta (esimerkkinä mahdollisuus suorittaa Esimiehen erikoisammattitutkinto).

Toivomme, että sinulle on jo karttunut kokemusta kaupan alalta. Haluamme myös tarkistaa mahdolliset suositukset. Lisäksi arvostamme suuresti työntekijän omaa kiinnostusta ruokaan ja alan ajankohtaisiin tapahtumiin. Kiinnostus esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja sen sisällöntuotantoon on hakijalle iso etu.

Haluatko osaksi energistä ja innostunutta työporukkaamme? Tule mukaan rakentamaan alueen laadukkainta ruokakauppaa!

Avoimet tehtävät:

tiiminvetäjät (37,5 h/vko)
- kassat
- tuoretuotteet
- teollinen

osastovastaavat (37,5, h/vko)
- liha- ja kalaosasto
- hevi
- maito

myyjät (10-37,5 h/vko)
- työ käsittää kassatyötä ja hyllytystä eri osastoilla

palvelutiskin myyjät (10-37,5 h/vko)
- tehtävä vaatii kala- ja lihaosaamista

Tehtävät alkavat joustavasti lokakuussa 2018. Palkkaus TES/sopimuksen mukaan tehtävästä riippuen. Kysy rohkeasti lisätietoja, info.kerava@k-supermarket.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 19.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info.kerava@k-supermarket.fi. Muista kertoa mihin tehtävään haet ja mikä saa sinut innostumaan työstäsi.

Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

kauppias Niklas Salminen
K-Supermarket Karuselli

Kauppakaari 10, 04200 Kerava

Annamme pyydettäessä rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen.
 
 
 
Takaisin