Tarvittaessa työhön kutsuttavia varastotyöntekijöitä
Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.
Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme varastoillemme VANTAAN Hakkilaan ja Viinikankaareen(pakkasvarasto)tarvittaessa työhön kutsuttavia ja osa-aikaisia varastotyöntekijöitä

K E R Ä I L Y T E H T Ä V I I N

Osa-aikaiselle voimme tarjota 1 -2 vuoroa viikossa, työvuorot painottuvat lähinnä loppuviikkoon ja viikonloppuihin.
Tarvittaessa työhön kutsuttavan työtunnit voivat vaihdella tuotannon tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan 0- 37,5 t/vko välillä.

Työtehtävissämme voit menestyä, kun olet
- innokas tekemään fyysistä työtä
- oma-aloitteinen ja reipas
- iloinen ja positiivinen
- täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen.

Edellytämme, että kykenet osallistumaan arkipäivisin tapahtuvaan parin viikon mittaiseen perehdytysjaksoon.
Tehtävät soveltuvat erinomaisesti opiskelijalle.

Meillä voit vaikuttaa ansioihisi laadukkaalla työskentelyllä!

TERVETULOA K-RYHMÄÄN K-ryhmän 40 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa,
Baltiassa ja Venäjällä. Autamme yli 1 500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rauta-, erikois- ja autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.


Kiinnostuitko varastotyöstä? Tehokkaan ja laadukkaan perehdytyksen jälkeen olet valmis hyppäämään mukaan hyllyrivistöjen väliin – vaikka nyt heti!
.
Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen hae-linkin kautta viimeistään 31.8.2018. Olemme haastatteluun kutsuttaviin yhteydessä sähköpostitse, joten muista täyttää toimiva sähköpostiosoitteesi
Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan kuluessa. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan loppukesän ja alkusyksyn aikana
 
 
 
Takaisin Hae tästä