Myyjä (21-35 h/vko) K-Supermarket Hakunila, Vantaa
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Hakunilassa ylittää asiakkaidemme odotukset. K-Supermarket Hakunila sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Hakunilan ostarilla Vantaalla. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- Reipasta ja joustavaa asennetta
- Kykyä sekä tiimityöskentelyyn, että itsenäiseen työhön
- Mahdollisuutta työskennellä erilaisissa työvuoroissa varhain aamulla, sekä kaikkina kaupan aukioloaikoina, mutta pääsääntöisesti iltaisin.
- Hyvää suomenkielen taitoa
- Vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Hyvän työyhteisön
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.8.2018 mennessä osoitteeseen janne.jutila@k-supermarket.fi aiheena Työhakemus. Kerrothan hakemuksessasi milloin olisit valmis aloittamaan. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut janne.jutila@k-supermarket.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin