Service Specialist vaihto-omaisuuskirjanpitoon K-ryhmään
Service Specialist K-ryhmään vaihto-omaisuuskirjanpitoon

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa vaihto-omaisuuden Service Specialistia Keskon Palvelukeskuksen (Shared Service Center) kirjanpitoyksikköön. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vaihto-omaisuuskirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat erilaiset täsmäytykset ja oikaisut, selvitykset, varastotapahtumien seuranta ja raportointi sekä kauppiasyrityksiin liittyvät vaihto-omaisuuden ylläpitotehtävät.

Keskon Palvelukeskus tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 250 henkilöä.

Kysymyksessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus, joka päättyy 31.5.2019.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta
- taloushallinnon koulutusta
- työkokemusta kirjanpidon tai alustavan kirjanpidon tehtävistä ja taloushallinnon prosessien tuntemusta (laskutus, reskontra, kirjanpito)
- SAP -osaamista
- hyvää Excel -osaamista
- joustomahdollisuutta kuukauden vaihteen työajoissa
- tiimityöskentelytaitoja


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle
- Haasteellisen ja palkitsevan taloushallinnon tehtävän
- Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- Hyvät henkilökuntaedut
- Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.7.2018 saakka Team Leader Niina Rantanen, niina.rantanen@kesko.fi, puh 044-5356018.
Lähetäthän hakemuksesi 24.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä