Service Specialist Käyttöomaisuuskirjanpitoon K-ryhmään
Käyttöomaisuuskirjanpidon Service Specialist K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Service Specialistia Keskon Palvelukeskuksen (Shared Service Center) pääkirjanpitotiimiin. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Tiimissä hoidetaan asiakasyhtiöiden yhtiötason kirjanpito aina IFRS-tulokseen asti. Pääkirjanpidon tehtäviin kuuluvat mm. huolehtiminen viranomaistilityksistä, veroilmoituksen laadinta, käyttöomaisuuskirjanpito, asiakasyhteistyö ja osallistuminen SAP-järjestelmätestauksiin. Lisäksi tiimissä tehdään kuluostolaskujen esitiliöintiä ja SAP GLCO masterdata-työtä.

Keskon Palvelukeskus tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 250 henkilöä.

Haemme määräaikaista lisäresurssia perhevapaasta aiheutuvaan sijaisuustarpeeseen, jonka arvioidaan kestävän elokuulle 2019.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Taloushallinnon tai muun soveltuvan alan tutkintoa
- Työkokemusta käyttöomaisuuskirjanpidon tehtävistä
- Paineensietokykyä, organisointitaitoa ja joustavuutta
- Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
- Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- Hyviä tietojenkäsittelytaitoja (mm. Excel)
- Tietojärjestelmäosaamista; Erityisesti arvostamme kokemusta käyttöomaisuuskirjanpidosta SAP-toiminnanohjausjärjestelmässä.

Toivomme, että olet valmis joustamaan työajoissa kuukauden vaihteessa ja kohtaat muutokset positiivisella mielellä.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Haasteellisen ja palkitsevan taloushallinnon tehtävän
- Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- Hyvät henkilökuntaedut
- Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Lotta Kuivaniemi, puh 050 414 3212. Yhteydenotot 12.07.2018-13.07.2018 klo 12.00-14.00

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen18.07.2018 mennessä oheisen linkin kautta.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä