Täydennyssuunnittelun tiiminvetäjä K-ryhmään
ETSIMME TÄYDENNYSSUUNNITTELUN TIIMINVETÄJÄÄ KESKON PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPAAN VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN


Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa vakituiseen työsuhteeseen tiiminvetäjää vastaamaan kauppojen täydennyssuunnittelusta.

Työskentelet Keskon Päivittäistavarakaupan Toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys -yksikössä Vantaalla, joka vastaa toimialan keskusvarastojen, K-ruokakauppojen ja K-Citymarket tavaratalojen täydennyksestä ja toimitusketjun ohjauksesta.

Työtehtävässä vastaat kauppojen täydennyssuunnittelusta, tähän liittyvän toiminnan ja toimintamallien kehittämisestä sekä menestyksekkäästä toimeenpanosta. Vastaat täydennyssuunnittelun operatiivisesta toiminnasta tuoretuotteiden, leivän ja HEVIn osalta, kehität käytössä olevia työkaluja ja toimintamalleja yhteistyössä yli tuotelinjojen ja vastaat toiminnan jatkuvasta parantamisesta tavarantoimittajayhteistyöstä kauppaan asti.

Olet yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen ja kommunikoit sujuvasti. Olet innostunut toiminnan kehittämisestä ja sinua kiinnostavat tietojärjestelmät sekä pienetkin yksityiskohdat. Hahmotat kokonaisuuksia ja pystyt toimimaan itsenäisesti tavoitteiden toteutumiseksi myös toisia ohjaten.

Odotamme sinulta lisäksi:
- tietojärjestelmien erinomaista hallintaa ja kykyä uuden oppimiseen (erityisesti SAP ja Excel)
- osaamista kysynnän ennustamisesta ja datan analysoimisesta
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa kaupan tai tekniikan alalta
- innostunutta asennetta ja kykyä asioiden toimeenpanoon

Arvostamme kokemusta toimitusketjun ohjaukseen liittyvistä tehtävistä ja osaamista kaupan toiminnoista.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön. Uskomme, että tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme mahdollisuuden olla kehittämässä uutta ja parempaa, työtä jonka lopputuloksen asiakkaamme näkevät konkreettisesti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Jussi Kumara, s-posti jussi.kumara@kesko.fi tai puh. 050 511 5654, tavoitettavissa parhaiten tiistaina 17.7 klo 10-11, maanantaina 6.8 klo 12-13 ja torstaina 9.8 klo 15-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.8.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä