Työharjoittelijoita verkkokauppaan ja markkinointiin Intersport Finland Oy
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmässä toimiva Intersport Finland Oy etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa TYÖHARJOITTELIJOITA erilaisiin verkkokaupan ja markkinoinnin avustaviin tehtäviin Helsinkiin. Harjoittelu sopii ammattikorkeakouluopiskelijoille, joiden opintoihin kuuluu työharjoittelu. Harjoittelupaikkoja on tarjolla Intersport, Budget Sport ja The Athlete's Foot -ketjujemme verkkokaupoissa ja markkinoinneissa.

Intersport -ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Budget Sportin liikeideana on tarjota asiakkaille laaja valikoima laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajanvälineitä ja vaatteita edullisesti, helposti ja nopeasti. The Athlete's Foot on kansainvälinen Intersport-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen tyylikkäitä ja urheilullisia vapaa-ajankenkiä ja -vaatteita maailman tunnetuimmilta urheilubrändeiltä.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä ia Intersportissa saat oman kokea päivittäin digitaalisen kaupan ja markkinoinnin monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- kiinnostusta digitaalisen kaupankäyntiin ja markkinointiin
- kiinnostusta urheilu- ja vapaa-ajan kauppaan
- valmiutta tutustua monipuolisesti erilaisiin verkkokaupan ja markkinoinnin tehtäviin

Tarjoamme työharjoittelussa sinulle mahdollisuuden tutustua seuraaviin verkkokaupan ja markkinoinnin osa-alueisiin:
- verkkokaupan ylläpitoon, logistiikkaan ja päivittäisiin työtehtäviin
- tuoterikastusprosessiin ja markkinoinnillisiin toimenpiteisiin
- verkkokauppaan integroitujen taustajärjestelmien toimintaan
- mahdollisuuden perehtyä erilaisiin digitaalisen markkinoinnin ja kaupan ohjelmistoihin

Etsimme harjoittelijoita vuoden 2018 syksyllä ja talvella alkaviin harjoitteluihin. Tarkempi harjoittelun sisältö ja kesto määritellään harjoittelun alussa hakijan ammattikorkeakoulun harjoittelu- ja tutkintovaatimusten mukaisesti. Työharjoittelu on palkallinen.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja työharjoittelusta antavat Ilkka Saastamoinen (ilkka.saastamoinen@kesko.fi) ja Heikki Seppänen (heikki.seppanen@budgetsport.fi)

Lähetä hakemuksesi 30.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa, autokaupassa sekä vapaa-ajankaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä