vt. Asiakaspalvelupäällikkö K-Citymarket Pirkkala
Nautitko kaupan tekemisestä ja sujuvasta asiakaspalvelusta? Pysyvätkö langat käsissäsi ja saatko ihmiset innostumaan?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen kokoaikaista vt. asiakaspalvelupäällikköä kassaosastollemme ajalle 3.9.2018-31.5.2019. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus.

Sinun tonttisi:
Työskentelet K-Citymarket Pirkkalassa vt. asiakaspalvelupäällikkönä ja toimit kassaosaston myyjien esimiehenä. Sinulla on kokonaisvastuu osastosi toiminnasta ja asiakastyytyväisyydestä. Esimiehenä olet vastuussa osastosi henkilöstöasioista, työtyytyväisyydestä ja –hyvinvoinnista sekä henkilöstösi osaamisen kehittämisestä. Kassaosaston johtaminen edellyttää ketjutoiminnan ja vähittäiskaupan hyvää tuntemusta.

Edellytämme hyviä esimies- ja ihmissuhdetaitoja. Vt. asiakaspalvelupäällikön tehtävät vaativat perusteellista asiakaspalvelun ja kuluttajakäyttäytymisen tuntemista. Arvostamme erinomaisia suunnittelu- ja organisointitaitoja sekä tahtoa valmentaa oma porukka huippusuorituksiin. Edellytämme kaupallista peruskoulutusta ja aiempaa esimieskokemusta.

Meillä töissä:
Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

K-Citymarket työnantajana:
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet:
Lähetä hakemuksesi 22.7.2018 mennessä s.postilla (risto-matti.rajala@citymarket.fi) tai oheisen linkin kautta.
 
 
 
Takaisin Hae tästä