IT Business Partner K-ryhmään
IT Business Partner, päivittäistavarakauppa

Oletko innostunut kehittämään it-palveluja päivittäistavarakaupan liiketoimintaan? Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi.

Tule inspiroivaan porukkaamme päivittäistavarakaupan it-palvelut -tiimiin kehittämään päivittäistavarakaupan liiketoimintaa. Osana K ITn organisaatiota tiimimme vastaa päivittäistavarakaupan it-palvelujen kehittämisestä ja jatkuvuudesta tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja K ITn kanssa. IT Business Partnerin tehtävässä vastaat it-palvelujen jatkuvasta kehittämisestä ja soveltuvuudesta päivittäistavarakaupan liiketoimintaan.

- Koordinoit ja priorisoit jatkuvaa kehitystä liiketoiminnan ja K ITn kanssa.
- Haet ja tarjoat uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia ja innovaatioita liiketoiminnan kehittämiseen.
- Käynnistät kehitysideoiden esiselvitykset ja toteutuksien valmistelut sekä ohjaat projektien toteutusta ohjausryhmän jäsenenä. Toimit tarvittaessa projektipäällikön roolissa.
- Johdat vastuualueen it-kehitystiekartan rakentamista ja ylläpitoa.
- Työskentelet aktiivisesti varmistaaksesi vastuualueen it-tuotannon häiriöttömyyden, jatkuvuuden ja häiriöhallinnan toimivuuden. Käynnistät tarvittaessa toimenpiteet pitkittyneiden ongelmien ratkaisemiseksi.
- Suunnittelet vastuualueen it budjetin, seuraat aktiivisesti kustannuksien toteumaa ja haet ratkaisuja poikkeamiin.

Odotamme sinulta:
- Monipuolista kokemusta tietohallinnon, it-toimialan tai liiketoiminnan kehitystehtävistä vähintään 5 vuotta
- Vähittäiskaupan liiketoiminnan tuntemista ja osaamista seuraavista prosesseista; logistiikka, toimitusketjun ohjaus, kaupan prosessit, valikoima- ja hintahallinnan prosessit, digitaaliset palvelut vähittäiskaupassa tai AI ja tiedolla johtaminen.
- It-arkkitehtuurin ja teknologioiden yleistä tuntemista sekä vähittäiskaupan järjestelmäratkaisujen osaamista; toiminnanohjausjärjestelmät kuten SAP, kaupan järjestelmät kuten kassajärjestelmät tai logistiikan järjestelmät.
- Projektityön kokemusta erilaisissa rooleissa
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta
- Sujuva suomenkielen ja hyvä englanninkielen taitoa

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Innostut monipuolisista työtehtävistä ja nautit sukkuloinnista erilaisissa rooleissa sisällön asiantuntijasta dynaamiseen koordinoijaan ja edelleen johtoryhmätason päättäjäksi.

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Suomen moderneimpia työskentelytiloja K-ryhmän muuttaessa uusiin K Kampuksen tiloihin Helsingin Kalasatamaan 2019

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin. Olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa Marita Kinnunen, puh +358 1053 22064 perjantaina 6.7 klo 9-12, torstaina 12.7 klo 9-12, perjantaina 10.8 klo 9-12 ja tiistaina 14.8 klo 13-16.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
 
 
 
Takaisin Hae tästä