Myyjä (30h/vko) K-Market, Porvoo
Myyjä (30h/vko) K-Market Marski, Linnankoskenkatu ja Aleksanterinkatu, Porvoo

HAEMME AHKERAA JA REIPASTA MYYJÄÄ.

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme kaksikielistä, positiivista ja asiakaslähtöistä työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet yrityksemme kolmessa eri toimipisteessä Porvoossa. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely, hyllyttäminen ja asiakaspalvelu. Olet valmis työskentelemään kaikkina kauppojen aukioloaikoina ja kykenet työskentelemään myös kiireen alla. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aiempaa kokemusta kaupan työstä. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen* asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme K-ryhmän henkilökuntaedut, monipuolisen työympäristön ja mukavat työkaverit.

K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 29.7.2018 osoitteeseen max.sundberg@k-market.com
Lisätietoja tehtävästä voit kysellä max.sundberg@k-market.com, 0400 363026 (klo 8-18).

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta
 
 
 
Takaisin